3527 Miskolc, Tüzér u. 15-17.
Tel: (46) 531-548
Fax: (46) 531-549
info@integra-safe.hu
Luna +S2
Hírlevél
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Iratkozzon fel, és többet nem marad le rendkívüli ajánlatainkról!
1 év garancia
15 nap méretcsere
24 órás kiszállítás

Minősítések

Minden MTS munkavédelmi lábbeli megfelel az  EN ISO 20345:2011 európai szabványnak, ezáltal biztonsági lábbeliként minősített: 200 jouleig ellenálló orrvédelemmel rendelkeznek.      

A korábbi EN 345-1 norma helyett vezették be az EN ISO 20345:2011 szabványt, melynek minden 2013 júniusa után gyártott lábbelinek meg kell felelnie.

Az EN ISO 20345:2011 norma bevezetésével a gyártókat kötelezték a lábbelik csúszásmentességének fejlesztésére. Az MTS lábbelik is teljesítették az elvárt csúszásmentességi követelményeket a két talajtípuson; acél és kerámia, így a lábbelik talpán megjelenik az SRC jelzés. Így minden új MTS modell a maximum csúszásmentességi követelményeknek megfelelően van kialakítva. Fontos szerepet kapott az új termékeknél a meleg elleni szigetelés (HI) és a hideg elleni szigetelés (CI) kiegészítő követelmény.

Az EN ISO 20345:2011 szabvány szerint 4 védelmi kategória létezik: S1, S1P, S2 és S3:


X - Kötelező

O - Opcionális

*Az alapvető követelmények: jó minőség és a felhasznált anyagok jó megjelenése (bőrök, bélés, talp), szakításálló, kopásálló, pára-áteresztő képesség, megfelelő illeszkedés a talp és a felsőrész között és a talp csúszásmentes tulajdonságai.

Az MTS minden általa gyártott cipőért felelősséget vállal. A CE jelölés minden terméken bizonyítja, hogy a lábbelik megfelelnek a munkavédelmi cipő szabványoknak, és a törvény, illetve a brüsszeli európai hatóságokkal kapcsolatban álló, bejelentett testületek által előírt kényelmi és megbízhatósági követelményeknek. A CE jelölést tehát garantálja, hogy a cipő megfelel a végfelhasználó által igényelt védelmi kategóriának.

A szabványnak való megfelelést igazoló dokumentum az EK minősítés.

Minden cipő esetében elérhető ezen minősítés meglétét igazoló EK megfelelőségi nyilatkozat és a termék fényképes, technikai adatlapja, ha szükséges, kérje a forgalmazótól!