3527 Miskolc, Tüzér u. 15-17.
Tel: (46) 531-548
Fax: (46) 531-549
info@integra-safe.hu
Falcon Overcap Flex S3
Hírlevél
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Iratkozzon fel, és többet nem marad le rendkívüli ajánlatainkról!
1 év garancia
15 nap méretcsere
24 órás kiszállítás

Cégünkről

Az Integra- Safe Kft. 2001. január 1-én alakult miskolci magántársaság, mely az MTS márkájú francia munkavédelmi lábbelik forgalmazására szakosodott.

Az MTS Annic S.A.S. Európa egyik legnagyobb, minőségi munkavédelmi cipőket készítő gyára. Gyártmányai nem csak munkavédelmi, hanem kényelmi szempontból is figyelemre méltóak, megbízhatóak, tartósak, kényelmesek és esztétikusak. Megfelel az EN ISO  20345:2011-es szabvány előírásainak. Ezt a gyártó a cipő nyelvén feltüntetett minősítéssel igazolja, továbbá minden termék rendelkezik megfelelőségi bizonyítvánnyal.

Cégünk eladási filozófiájának vezérelve a szakmaiság és a minőség. Ez azt jelenti, hogy a gyártó által felkészített üzletkötőkkel, a felhasználókat közvetlenül, személyesen megkeresve az alkalmazás feltételeinek tisztázása után a legjobb ár-érték arányú cipőt ajánljuk.

A termékekkel a vevők nagyon elégedettek, szívesen fogadják a személyes szakmai segítséget. Minden termékünkre 1 év garanciát adunk, és a megrendelés után 24 órás kiszolgálást vállalunk, melynek érdekében raktárkészletünknek meg kell haldnia a 10 ezer párat.

 A rendelkezésre álló készletnek és a kiváló minőségnek köszönhetően  piaci részesedésünk évről évre nő.

Állandó raktári készletünk 30 modellből áll. A tavalyi évben 48000 pár cipőt adtunk el, ebből vevőink csupán 74 párat reklamáltak.

Tekintse meg termékeinket itt!